Oog voor schoonheid

Al meer dan 50 jaar is Spooren een gevestigde waarde in het noorden van Antwerpen. Niet alleen als kwaliteitsvolle juwelier, maar ook als klasse opticien. Met winkels in Brasschaat en Kapellen biedt Spooren een succesvol quality shopping alternatief in uw buurt.

Het aanbod merkhorloges, kwaliteitsjuwelen en modieuze brillen in het sympathieke en parkeervriendelijke buurtwinkelcentrum Donk Patio in Brasschaat is verrassend compleet. Bovendien is het assortiment aan populaire uurwerken en trendy juwelen in het Promenade Shopping Center in Kapellen ronduit indrukwekkend.

Oog voor schoonheid en liefde voor techniek vormen dagelijks het leidmotief in deze speciaalzaak voor sieraden, uurwerken en optiek.

Voor uw kijkcomfort in al zijn facetten staan in de winkel te Brasschaat hoogopgeleide specialisten (Hogeschool Universiteit Brussel) klaar. Met de i-Profiler en de i.Terminal en het superieure i.Scription brillenglas van Zeiss neemt Spooren een grote technische voorsprong in de ultieme meting van uw zicht en uw visuele behoeften. En bij het uitkiezen van een ideaal montuur (goed passend én uw persoonlijkheid onderlijnend) of het aanmeten van comfortabele contactlenzen wordt u professioneel bijgestaan. Met oog voor u …
popup-Chopard-Cinemagraph-Dirk-Janson-760px